Un grup de deu jugadors amb els tres punts possibles

En aquesta tercera ronda els emparellaments a les primeres taules eren més igualats, i això ha fet que les partides fossin més equilibrades i de fet en diverses d’elles el resultat final ha estat el de taules. Com a curiositat, podem citar que alguns jugadors no s’havien assabentat del canvi d’hora d’inici de les partides i han arribat al límit dels 30′ minuts legals per no perdre la partida per incompareixença.

Maxim Rodshtein (ISR)

Maxim Rodshtein (ISR)

Finalment deu jugador han obtingut la tercera victòria consecutiva, els grans mestres Rodshtein (ISR), Arizmendi (ESP), Vázquez (ESP), Vovk (UKR), Narciso (ESP), Cabrera (ESP) i Norwood (AND), i els mestres internacionals Burg (NED), Trent (ENG) i Cuenca (ESP). D’aquest grup destacar especialment l’anglès Trent, que ha estat l’únic que ha superat un jugador teòricament superior, en una bona partida d’atac, al gran mestre islandès Steingrimsson.

Tania Sachdev (IND)

Tania Sachdev (IND)

Com ja hem dit molts han estat els jugadors que avui han cedit taules. Les partides que han finalitzat amb aquest resultat han estat Camacho (ESP) vs Felgaer (ARG), Kogan (ISR) vs Riff (FRA), Devereaux (NOR) vs Alonso (ESP), López (ESP) vs Berkovich (ISR), Gozzoli (FRA) vs Gaudineau (FRA), Hamitevici (MDA) vs Barbot (FRA) i Wegerle (GER) vs Laclau (FRA).

Ruben Felgaer (ARG)

Ruben Felgaer (ARG)

Per part andorrana, llevat David Norwood que es troba en el grup de tres punts, trobem Raül Garcia amb 2 punts després de la seva victòria d’avui i Joan Fernández i Esteve Mateu amb 1,5. També han aconseguit en aquesta tercera jornada la primera victòria Daniel José, Josep Mª Gorgues, Benet Pantebre i Joan Moscoso.

Arthur Kogan (ISR)

Arthur Kogan (ISR)

La quarta ronda, que començarà demà a les 15:30 hores, ens oferirà partides molt interessants en els cinc primers taulers, en els que es creuaran els jugadors que porten el 100% de la puntuació.

Benet Pantebre (AND)

Benet Pantebre (AND) el fundador de l’obert

Demà al matí està previst, si la meteorologia ho permet, disputar un petit torneig de futbol cinc entre els equips formats per jugadors del torneig.

Yannick Gozzoli (FRA)

Yannick Gozzoli (FRA)

També s’han obert les inscripcions per la visita a Caldea prevista per dimecres a les 10:00 del mati, amb sortida de l’Hotel St. Gothard a les 9:30 hores.

Organització Open Andorra 2013

L’organització, Josep A. Rivero i Oscar de la Riva, secretari i director tècnic de la FEVA