Taules davant l’Olot en el darrer matx de la temporada

L’equip del GEVA-CEA s’ha desplaçat aquest dissabte 13 d’abril a Manresa per disputar el darrer encontre de la temporada de la Lliga Catalana enfront l’Olot. El matx, malgrat que el GEVA-CEA actuava com a local, s’ha disputat al Museu de l’Aigua i Tèxtil de Manresa en una jornada on tots els equips s’han desplaçat per celebrar la darrera jornada de la Lliga Catalana 2024.

El cert és que l’equip enfrontava un matx molt complicat davant l’Olot degut a les nombroses baixes, per motius diversos, de jugadors habituals. Tot i així l’equip presentat era competitiu i complia amb els requisits legals necessaris en la seva alineació.

L’Olot ha presentat un equip sense gaires baixes i on superaven els nostres jugadors per ELO en els deu taulers. El matx, degut a la situació en la classificació, ha començat amb igualtat i així ha seguit amb un degoteig de taules per acabar amb un 5-5. Un bon resultat pel GEVA-CEA si tenim en compte les complexes circumstàncies per poder presentar l’equip en aquesta darrera ronda.

Malauradament el resultat no ha estat suficient per poder garantir la categoria de cara a la temporada vinent degut a que l’equip del Vila Olímpica ha obtingut el mateix resultat en el seu encontre davant el Terrassa.

Així apart del Llinars i del Terrassa que han ocupat les dues darreres posicions de la classificació, el Vila Olímpica ha superat el GEVA-CEA en el desempat deixant el nostre equip en el sisè lloc de la classificació amb 4 punts. Una llàstima ja que en el grup del descens s’han fet taules en els quatre encontres  semblava que la puntuació seria suficient per assolir la permanència.

Pel que fa a la lluita pel títol, la victòria final ha estat per l’equip del Platja d’Aro amb qui precisament vam perdre al gener en el primer matx de la temporada i a qui felicitem pel seu triomf. La final entre el Colón Sabadell i el Platja d’Aro ha estat clarament dominada per l’equip del Baix Empordà que s’ha endut la victòria per 3-7 amb un contundent 4-0 en els quatre primers taulers.

 

  GEVA-CEA   5 – 5   Olot
1 De la Riva, Oscar 2523 GM ½-½ 2605 GM Aroshidze, Levan
2 Ribera, Serni 2429 MF ½-½ 2468 GM Prie, Eric
3 Pham, Sergi 2244 MC ½-½ 2454 MF Vidal, Alex
4 Gómez, Daniel 2253 MF ½-½ 2395 MF Sabrià, Pol
5 González, Marc 2252 MC ½-½ 2353 MC Aymerich, Eduard
6 Luke, Cristofer 2213 MC ½-½ 2348 MC Garcia, Juan A.
7 Mateu, Esteve 2202 ½-½ 2340 MC Molina, Daniel
8 Guerra, Joan 2207 ½-½ 2322 MC Triadu, Jordi
9 Ribera, Josep 2225 ½-½ 2254 Terry, Luis A.
10 Cortés, Jesús 2194 ½-½ 2234 MC Dorca, Ramon
Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

20240423 GEVA-CEA vs Olot

GEVA-CEA vs Olot

20240423 GEVA-CEA vs Olot

GEVA-CEA vs Olot

20240423 GEVA-CEA vs Olot

GEVA-CEA vs Olot

20240423 GEVA-CEA vs Olot

GEVA-CEA vs Olot