Inici el dissabte 15 d’octubre

Dates:
Els dies 15, 16, 22, 23 d’octubre i 12, 13, 19 de novembre (dissabtes + diumenges).

Sistema i ritme de joc:
7 rondes per sistema suïs. El ritme de joc serà de 90 minuts + 30 segons/jugada per tota la partida. El torneig serà vàlid per ELO FIDE.

Sala de Joc:
Seu social del G.E.V.A. a l’Avinguda de les Escoles 16, 3r 2ª.

Horari de Joc:
Dissabtes a les 16:00 hores i diumenges a les 10:00 hores. Els jugadors disposaran de 60 minuts per presentar-se un cop els rellotges es posin en funcionament. Passat aquest temps el jugador no presentat perdrà la partida.

En el cas de que algun jugador no pugui jugar la partida el dissabte convingut es permet l’avançament de la partida, sempre que els dos jugadors es posin d’acord. La ronda dels diumenges, en cas de necessitat, es podrà endarrerir, però s’haurà de disputar dilluns o dimarts, ja que l’aparellament següent es farà públic, com a molt tard, el dimecres per la nit.

En tot cas caldrà avisar al Director Tècnic de la FEVA (Oscar de la Riva) o l’àrbitre del torneig (Daniel José) per realitzar qualsevol canvi sobre el calendari previst.

Llista de premis
1. Classificat. Trofeu.
2. Classificat. Trofeu.
3. Classificat. Trofeu.
4. Classificat. Trofeu.
5. Classificat. Trofeu.

Sistemes de desempat:
1. Bucholz.
2. Bucholz Mitjà.
3. Progressiu.

Inscripcions:
El torneig està obert per a tots els jugadors amb fitxa federativa FEVA. Els jugadors interessats han de confirmar la seva inscripció abans del 10 d’octubre del 2011 via e-mail, info[arroba]escacsandorra.com o per telèfon 824465 (GEVA).