Raül Garcia nou campió d’Andorra al superar Daniel Jose en el desempat

Raül Garcia i Daniel José han fet valer la seva superioritat per guanyar també la setena i darrera ronda als jugadors Ferran Gras i Josep Maria Gorgues respectivament, finalitzant així el torneig amb 6,5 punts dels 7 possibles i empatant al capdavant de la classificació. El sistema de desempat ha resultat, per tant decisiu, per determinar el nom del nou Campió Absolut d’Andorra, honor que ha recaigut per en Raül Garcia, al superar en un punt de bucholz Daniel José.

La tercera plaça ha estat per un sorprenent Eric Casanovas que tot i sortir amb el número 11 del rànquing ha superat rivals teòricament superiors, com ha estat el cas del de la darrera ronda, en Marc Torrent. L’Eric ha obtingut la tercera plaça en solitari amb 5 punts i de fet al llarg del torneig tant sols ha perdut una partida, enfront Daniel José, el que confirma que ha evolucionat notablement com a jugador i no resulta senzill vèncer.

A continuació trobem un grup de quatre jugadors amb 4,5 punts. El sistema de desempat, bucholz, ha atorgat la quarta plaça per en Josep Maria Gorgues, cinquè lloc per en Marc Torrent, sisè per Marc Obregon i setè per Marc Pericas. Els tres primers han realitzat un bon torneig al mantenir-se en tot moment per les primeres places, però en canvi en Marc Pericas ha jugat un tant per sota de les seves possibilitats.

Raul Garcia (AND)

Raül Garcia, Campió Absolut d'Andorra 2011

Daniel José (AND)

Daniel Jose, sots-campió

Eric Casanovas (AND)

Eric Casanovas, tercer classificat