Jornada plàcida amb dues victòries ràpides

Sembla que ambdós jugadors s’han posat avui d’acord, ja que les seves partides han durat una mica menys de dues hores.

En Marc ha estat el primer en acabar al vèncer la jugadora grega Danai Filoxeni. Amb les peces negres l’obertura ha estat un esquema irregular per combatre la defensa India de Rei del jugador andorrà, però un pla de joc erroni combinat amb l’enroc llarg a deixat a la jugadora grega en una posició molt difícil després d’un sacrifici temàtic de peó en el flanc de dama per obrir les columnes a i b per l’atac. En Marc ha controlat be la seva iniciativa i ha guanyat la partida per un atac directe sobre el rei rival.

Per la seva banda l’Esteve ha guanyat amb comoditat el jugador grec Hristos Aggelatos en una partida que no ha tingut gaire interès ja que el seu rival s’ha deixat material en l’obertura i malgrat que ha intentat aguantar la seva posició, l’Esteve ha guanyat sense dificultats.

Demà toca jornada doble, i per tant els horaris de les partides seran a les 10:00 i a les 17:00.

20100902_15

Danai Filoxeni vs Marc Pericas

20100902_21

Esteve Mateu vs Hristos Aggelatos

20100902_17

Vista dels primers taulers del torneig

20100902_04

Esteve i Marc a la piscina de l'hotel...

20100902_14

Les terrasses de l'hotel Cavo Spada