1r Campus d’Escacs d’Andorra – 16 al 18 de juliol

El 1r Campus d’Escacs d’Andorra es realitzarà a les instal·lacions de l’Hotel Sant Gothard just uns dies abans del 32è Open Internacional d’Andorra i el realitzaran els GM’s Arthur Kogan i Oscar de la Riva.

El curs va dirigit a jugadors de tots els nivells amb ganes d’aprendre i millorar. En funció dels inscrits es realitzaran els grups de treball. Els idiomes utilitzats seran l’anglès i l’espanyol, malgrat que es podrien afegir el francès i el rus si fos necessari. Les places són limitades.

El preu especial del curs és de 95,00 Euros per tots els participants que es trobin allotjats a l’Hotel Sant Gothard. Poden veure les diferents tarifes especials de l’Hotel, tant per jugadors com acompanyants, en l’enllaç corresponent a l’Open Internacional.

Hotel Sant Gothard

Hotel Sant Gothard

Hotel Sant Gothard

Hotel Sant Gothard