Amb la participació dels jugadors Daniel Jose i Esteve Mateu

Del 24 de setembre al 2 d’octubre es disputarà el primer torneig internacional Badia de Cala Millor a Mallorca. Enguany, i fruit de la col·laboració entre la FEVA i l’organització d’aquest Festival, dos jugadors del Principat prendran part en un dels torneigs, l’Obert Internacional sub2200.

Aquesta primera edició del Festival consta de tres competicions, un Obert Internacional absolut, un Obert Internacional per jugadors amb un ELO inferior a 2200 i un Obert Internacional per jugadors amb un ELO inferior a 1900.

L’esdeveniment es du a terme a l’Hotel Esperanza Mar**** mentre que l’horari de les partides és per la nit, a partir de les 20:30, sistema pel qual es pretén deixar el dia lliure perquè els jugadors puguin gaudir de l’estança a l’illa i puguin aprofitar per fer turisme.

El seguiment de l’actuació dels nostres jugadors es pot fer a través dels següents enllaços: