Xavi Rechi perd amb la representant de Mònaco

La vuitena ronda del torneig no ha estat bona pels interessos del nostre representant que ha perdut la seva partida enfront la representant de Mònaco, Julia Lebel-Arias (1997). El cert és que la partida no ha estat gens afortunada ja que el jugador andorrà ha desaprofitat un clar avantatge que el tenia que haver conduït a la victòria. Després de l’obertura ha pres la iniciativa i quan el seu rival tenia molts problemes ha perdut un peó que ha permès al seu rival recuperar-se i mantenir la posició. Tot i així no semblava que la partida es pogués perdre, però en el seu afany per aconseguir el triomf una serie de desafortunades jugades l’han dut a perdre un final amb dos peons de menys.

Pel que fa al cap davant de la classificació els mestres internacionals Wirig i Georgiadis, han mantingut una jornada més les dues primeres posicions. La jornada de demà, però, serà decisiva ja que hi ha enfrontaments directes en els primers taulers, i quatre jugadors a tans sols mig punt de distancia.