Raül Garcia i Daniel Jose es mantenen al capdavant de la classificació

Les taules de la cinquena ronda entre Raül Garcia i Daniel Jose deixa ambdós jugadors una jornada més al capdavant de la classificació amb 4,5 punts, mig d’avantatge respecte als seus perseguidors.

Els jugadors sub14 Eric Casanovas i Marc Obregon són precisament els únics que es troben amb 4 punts desprès d’aconseguir avui la victòria enfront Ferran Gras i Arnau Jansat respectivament. El cert és que els dos estan realitzant fins el moment un molt bon torneig i la proba és el fet de trobar-se jugant en les dues primeres taules quan nomes queden dues rondes per finalitzar el campionat.

Amb 3,5 punts es troben tres jugadors, Josep Maria Gorgues, Marc Torrent i Diana da Rocha que han pogut vèncer les seves partides, tots ells amb les peces negres, davant Daniel Arques, Marc Pericas i Joan Soler respectivament.

D’aquesta jornada també cal destacar les taules del jugador sub12 Valentí Riba enfront l’experimentat Francesc Rechi i per tant els dos jugadors sumen tres punts.

Demà a les 10:00 hores es jugarà la sisena ronda. A continuació els resultats i emparellaments: