Gran victòria de Jordi Fluvià enfront el dos del rànquing

El gran mestre romanès Liviu-Dieter Nisipeanu és el primer líder en solitari del torneig al vèncer amb les peces negres al gran mestre francès Adrien Demuth. Nisipeaun es queda doncs amb 6,5 punts i quatre perseguidors amb 6, els grans mestres Miguel Santos (ESP), Jesper S. Thybo (DEN), Daniel Forcén (ESP) i Bence Korpa (HUN). Demà amb les peces blanques contra Miguel Santos pot eixamplar la distància, caldrà seguir la partida amb atenció!

Dels resultats dels nostres jugadors destaca clarament la victòria de Jordi Fluvià ja que amb les peces negres, i recuperant-se d’una posició força inferior, ha estat capaç de batre el número dos del torneig, el gran mestre francès Maxime Lagarde que s’ha precipitat en les seves edicions i que encadena així la segona derrota consecutiva. Gran victòria del Jordi que el col·loca amb 5,5 punts i demà s’enfrontarà al MI argentí Tomàs Sosa.

Daniel Gómez i Cristofer Luke han acabat amb taules els seus compromisos en dues partides força igualades. Ambdós es troben amb 4 punts.

En aquesta setena ronda hem tornat a tenir un enfrontament directe entre els nostres jugadors, mala sort en un torneig amb 300 jugadors. En Josep Mª Ribera s’ha endut la victòria enfront en Marc Martínez i suma 4,5 punts.

Alex Alcón no ha passat de les taules i obté 3,5 punts, mentre que l’Ariadna ha perdut mantenint la puntuació, 3 punts.

Per acabar, victòries de Jaume Alcón i Jana de la Riva que es troben amb 2 punts i derrota de l’Alfred Alcón que es queda amb 1.

Aquest matí també ha finalitzat el I Campionat d’Espanya de ràpides de parelles mixtes. La parella campiona ha estat la formada per Marc Narciso i Joana Ros que sortia com ha favorita i no ha trencat les estadístiques. Aprofitem la crònica per felicitar-los!

Completen el podi Pedro Ginés + Maria Eizaguirre com a segons i Miguel Santos amb Adhara Rodríguez. La parella Ariadna de la Riva + Martí de la Riva ha finalitzat en el lloc 20è amb uns impressionants 8’5 de 9 de l’Ariadna en les partides enfront les jugadores femenines i la Cristofer Luke (8 de 9 contra les jugadores!) + Jana de la Riva el 24è.

A continuació els enllaços oficials per seguir el torneig.

Web Oficial Open Benasque
Resultats i classificacions a chess-results
Resultats i classificacions a info64
Retransmissió en directe chess24
Galeria de fotografies a Flickr

Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA