Victòria i derrota en la jornada doble

En la jornada d’avui els representats andorrans han aconseguit una victòria i una derrota.

Pel matí en Robert ha jugat amb el actual campió d’Albània Llambi Pasko. En l’obertura s’ha quedat molt bé, però el no triar el pla correcte ha fet que de sobte en Llambi tingués un atac molt fort contra el Rei, fins que ha acabat guanyant material i la partida.

Per la tarda en Robert ha guanyat relativament ràpid, ja que el seu rival ha comés un error de càlcul greu.

En Raül aquest matí ha jugat amb la jove canadenca Li Yilin que va sorprendre en la primera ronda al Gran mestre Michael Godena. El representat andorrà s’ha quedat millor des de bon inici de la partida i en un detall tàctic ha aconseguit guanyar un peó. Més tard en un final d’alfils amb dos peons de més s’ha imposat amb claredat.

Pel que fa a la jornada de la tarda en Raül ha comés una imprecisió en l’obertura fet que el Mestre Internacional Hesham Abdelraham ha aprofitat. Finalment amb material de menys en Raül no ha tingut més remei que abandonar.

Pel que fa la puntuació dels andorrans es: Robert Alomà 4,5 punts i en Raül Garcia 3,5 punts. La sèptima ronda serà demà a l’horari habitual a les 15:00 hores.

Galeria de fotografies a Flickr
Enllaç a chess-results
Retransmissió a chess24

Robert Aloma Vidal

Robert Aloma Vidal

Mestre Internacional | Professor FEVA

2018 Tirana

Rozana Gjergji vs Raul Garcia

2018 Tirana

Raul Garcia i Robert Alomà

2018 Tirana

Sala de joc

2018 Tirana

Zona de retransmissions