A la novena ronda Marc Martinez i Josep Ribera fan taules

Avui el Marc ha jugat amb les peces blanques davant el representant d’Uganda Propero Alexandre. La partida ha sigut una defensa siciliana amb maniobres molt posicionals sempre amb lleugera avantatge per les blanques. L’avantatge no obstant, no ha sigut suficient per desequilibrar el joc. De manera que els dos contrincants han acordat l’empat.

L’Alex Alcon avui ha tornat ha desaprofitar un avantatge totalment decisiu. El seu adversari, el Belga Dallemagne Brieuc, ha jugat una defensa benoni. L’Alex ha llençat un atac demolidor sobre el rei negre, però un error en l’ordre de jugades ha fet canviar les tornes i ha permès a les negres arribar a un final guanyador.

En Josep Ribera ha lluitat durant cinc hores i mixa intentant guanyar un final una mica favorable. El seu adversari era el Xilé Aravena Alexis, que ha pogut defensar una difícil posició durant tot aquest temps.

Solament queden dues rondes pel final del campionat que els nostres jugadors intentaran aprofitar per quedar el més amunt possible en una prova tan difícil.

A la categoria s/14 segueix liderant la prova el jove jugador Espanyol Gines Pedro, amb 8 punts, a la categoria s/16 l’Armeni Sargsyan Shant lidera la prova amb 7,5 punts i a la categoria s/18 lideren la prova Gazik Victor d’Eslovàquia i Gumularz Szymon de Polònia tots dos amb 7 punts.

20181028 Chalkidiki R09

Àlex Alcón (AND) vs Brieuc Dallemagne (BEL)

20181027 Chalkidiki R08

Cap a la sala de joc...

20181028 Chalkidiki R09

Abdimalik Abdisalimov vs Shant Sargsyan, 1r tauler sub16

20181028 Chalkidiki R09

Marc Martínez (AND) vs Alexandre Prospero (ANG)

20181028 Chalkidiki R09

Josep Mª Ribera (AND)

20181028 Chalkidiki R09

Gines Pedro A. vs Nikolozi Kacharava, 1r tauler sub14

Raul Garcia Paolicchi

Raul Garcia Paolicchi

Mestre FIDE | National Instructor