El mestre internacional Adrien Demuth lidera sorprenentment el torneig en solitari

Desprès de la nombrosa quantitat de taules de la jornada d’avui tant sols un jugador es troba al capdavant de la classificació, el mestre internacional francès Adrien Demuth que s’ha beneficiat dels resultats per quedar-se en solitari amb 4 punts.

Adrien Demuth (FRA)

Això ha provocat un grup perseguidor, amb 3,5 punts, molt ampli amb 14 jugadors on es troben la majoria de caps de sèrie, entre ells els tres jugadors amb més de 2600, Granda (PER), Tkachiev (FRA) i Vovk (UKR). De fet avui el número u del torneig s’ha mostrat molt pacífic amb unes taules ràpides davant el gran mestre israelià Boris Kantsler, però el vigent campió, Andrey Vovk ho ha intentat fins el final amb el mestre internacional colombià Cristhian Rios que també ha tingut les seves opcions.

Cristhian Rios (COL)

En l’apartat de sorpreses potser les més destacades han estat la victòria del francès Cyrille Gozzoli davant el mestre FIDE català Daniel Boix, i la jove jugadora Cécile Haussernot que ha vençut el mestre FIDE anglès Mark Lyell. També, un habitual del nostre torneig, el navarrès Gregorio Sola, ha obtingut una bona victòria davant la mestre internacional colombiana Beatriz Franco que fins el moment portava un molt bon torneig.

Pierre Barbot (FRA)

Cal dir que en el torneig es troben diverses campiones femenines de les seves respectives categories, tant d’Espanya com de França, i un grup de jugadors joves que es troben en una clara progressió ascendent i per tant és previsible que donin més d’un ensurt a rivals teòricament superiors.

Honorine Auvray (FRA)

Pel que fa als jugadors del Principat quatre dels nostres representants es troben amb 2 punts després d’aquestes quatre primeres jornades. Esteve Mateu, que ja els tenia abans de començar la ronda, ha perdut enfront el Mestre FIDE Emilio M. Sánchez. Pel que fa a Raül Garcia, Joan Fernandez i Ferran Gras els tres han guanyat avui a Antony Feldman (ISR), Nicolas Aiglon (FRA) i Jordi Torner (ESP) respectivament.

L'equip campió del torneig de fútbol!

El torneig de futbol d’aquest matí ha estat tot un èxit amb la participació de 6 equips i nombrosos seguidors que els animaven! Després de llençar en diverses ocasions la pilota al riu, les eliminatòries s’han pogut anar desenvolupant sense gaires problemes fins arribar a la gran final. El darrer partit ha estat molt disputat i anivellat i finalment, per un resultat de 3-4 s’ha endut la victòria l’equip francès del GozzoliTeam.

Autora: Pia Van Rossum (NED)