10 jugadors al capdavant de la classificació

Després d’aquesta tercera ronda el grup capdavanter ha disminuït considerablement fins a 10 jugadors. Es mantenen el número 1 i 3 del torneig, els grans mestres Julio Granda (PER) i Andrey Vovk (UKR), que comparteixen puntuació amb els jugadors Gretarsson (ISL), Gozzoli (FRA), Demuth (FRA), Riff (FRA), Zumsande (GER), Sjodahl (SUE), Rios (COL) i Barbot (FRA).

Hjorvar Steinn Gretarsson (ISL)

Amb dos punts i mig evidentment el grup és molt més ampli, i en ell es troba el número 2 del torneig Vladislav Tkachiev (FRA). Moltes han estat les partides que avui han acabat en taules, fruït de que els encreuaments cada vegada són més igualats. De fet en els taulers 3 i 4, els caps de sèrie Arizmendi (ESP) i Kogan (ISR) han tingut partides realment complicades, acabant ambdues en taules davant Jolly (FRA) i Nilsen (NOR).

Vista de la sala de joc, Hotel St. Gothard

Cal destacar també el bon paper que estan realitzant les jugadores de la selecció nacional colombiana. Avui dues d’elles, Beatriz Franco i Ingris Rivera, han tornat a entaular davant dos grans mestres, els catalans Marc Narciso i Lluís Comas respectivament.

De totes maneres el resultat més destacable de la jornada, per la diferència d’ELO entre ambdós jugadors, ha estat la victòria de l’holandès Marcel Schroer davant el gran mestre cubà Omar Almeida.

Adrien Demuth (FRA)

Per part andorrana el jugador amb més punts és Esteve Mateu que avui ha guanyat i per tant s’està recuperant de la derrota en la jornada inaugural. Malauradament no hi ha més jugadors amb la mateixa puntuació degut a que els altres jugadors del Principat amb un punt han perdut les seves respectives partides. Dels jugadors amb 0 punts ha estrenat el seu casiller en Benet Pantebre que avui ha superat el francès Gilbert Sorini, mentre també és destacable el resultat de Ferran Gras que ha signat taules amb un rival superior i també es troba amb un punt.

Andreaa Navrotescu (FRA)

Demà es farà el tradicional campionat de futbol pel matí a les instal·lacions de l’Hotel St. Gothard on ja hi ha inscrits 6 equips, mentre que s’estan preparant les altres activitats com la visita a Caldea que està prevista per dimecres al matí.

Autora: Pia Van Rossum (NED)