Eric guanya al representant belga, Marcel Koetters

Davant l’obertura de peó de rei per part de l’Eric, el jugador belga a oposat la Defensa Siciliana. Com és habitual a les últimes partides, l’Eric ha agafat ràpidament l’iniciativa i l’avantatge ha anat augmentant fins obtenir un atac decisiu. La partida podia haver acabat a la jugada 18 amb el canvi fxg6, en canvi l’Eric ha optat per una continuació diferent, que ha portat el joc a un final amb quatre torres, i un perillós peó passat a favor seu. Avui les coses han marxat be, i l’avantatge s’ha convertit en un punt sencer.

Eric Casanovas (AND) vs Marcel Koetters (BEL)

La delegació més nombrosa és la Russa amb més de vuitanta participants. A la categoria sub16 a la taula número 1 s’enfrontaven precisament dos jugadors russos: David Paravyan – Kirill Alekseenko, resultant vencedor el jugador de peces negres que lidera la competició amb 8 punts.

Plaça a Al Alain

Avui també hi ha hagut una recepció per part de les autoritats presidida pel governador HH Sheikh Sultan. Ha tingut lloc en mig del desert en una edificació típica.

Els delegats hem pogut tenir contacte amb el desert, passejar en camells i vehicles especials que circulen a velocitats de vertigen sobre les dunes. Molt emocionant. Quan el sol començava a pondre’s, el paisatge semblava tret de la pel·lícula Lawrence d’Aràbia. A continuació han fet lliurament de recordatoris per totes les delegacions i després, un sopar sota la llum dels estels. Una jornada especial!

Descansant a una Jaima