Gran victòria molt treballada


T
ANDORRA
ELO
4-0
LUXEMBURG
ELO
1
GM De la Riva, Oscar
2531
1-0
Linster, Philippe
2257
2
GM
Norwood, David
2506
1-0
Jeitz, Christian
2197
3
MF Simonet, Marc
2235
1-0
WIM
Steil-Antoni, Fiona
2185
4
MF Garcia, Raül
2215
1-0 FM Mossong, Hubert
2121

Avui ens ha tocat amb Luxemburg, l’actual campió del torneig, tot i que aquest any porta un equip sensiblement inferior a l’anterior edició. Tot i així en absolut es pot dir que siguin dels equips fluixos del torneig.

Petits estats d'Europa, Mònaco, 28/11/2013

Andorra vs Luxemburg

L’Òscar s’ha vist sorprès en l’obertura, doncs el seu rival coneixia una combinació tàctica amb negres que el deixava amb avantatge. El nostre jugador ha hagut d’ingeniar-se-les per evitar quedar massa pitjor, si be el rival ha anat trobant les jugades correctes, si més no fins que ha escollit entrar en un final que no era prou bo per ell. Llavors l’Òscar ha pogut jugar amb peó de més i el seu rival tot i que ha lluitat no ha pogut fer res.

Petits estats d'Europa, Mònaco, 28/11/2013

Els nostres rivals

En David ha aprofitat algunes jugades imprecises del seu rival per poder trencar en el centre amb força. De fet ha quedat amb un peó passat que no semblava que es pogués aturar. I en poques jugades les amenaces de guany de material per evitar la coronació ja eren massa importants com per poder aguantar la partida.

Petits estats d'Europa, Mònaco, 28/11/2013

Cotxes davant l’Hotel Hermitage

El Marc ha tingut una interessant partida amb atacs en flancs oposats. D’inici semblava que la seva rival arribava abans, però les amenaces que ha aconseguit generar el nostre jugador eren massa importants, i aprofitant-se de la falta de defensa del rei negre, l’atac de mat ha sigut definitiu.

Petits estats d'Europa, Mònaco, 28/11/2013

El famós casino

En Raul no ha tingut problemes en l’obertura donada la natura inicialment poc ambiciosa del planteig del rival. Ha decidit ocupar una casella central que s’ha traduït posteriorment en un peó passat, i amb una combinació ha guanyat un peó mantenint totes les opcions de la seva posició. Encara ha guanyat un altre peó i en no massa jugades el seu rival ha abandonat doncs no podia fer res.

Petits estats d'Europa, Mònaco, 28/11/2013

Decoració de Nadal

Aquesta important victòria ens deixa en bon lloc per lluitar pel títol, tot i que haurem de no fallar i segurament necessitarem guanyar a les illes Faroe, que segueixen guanyant tots els encontres, avui contra el Mònaco.

 

Per més informació sobre l’esdeveniment podeu consultar els següents enllaços: