Part dels alumnes per la temporada 2009/10

Part dels alumnes per la temporada 2009/10

El divendres 9 d’octubre al nou local del GEVA es van reunir una bona part dels alumnes de la temporada 2009/10 per fer la fotografia de família com ve sent habitual cada any.

No van poder assistir-hi tots, però la representació fou força elevada i són la majoria dels que participaran en les competicions i classes de la present temporada, tant al GEVA com al CEA. A continuació la fotografia de grup, mentre qye si en vols veure més entra a la galeria de Flickr de la FEVA.

D’esquerra a dreta: Pablo Martínez, Marc Pericas, Miquel Mata, Esteve Mateu, Arnau Jansat, Alex Trojman, Xavier Menéndez, Roger Pujol, Valentí Riba, Marc Torrent, Francesc López, Diana da Rocha, Marc Obregon, Daniel Arques, Guillem Sasplugas, Eric Casanovas, Marc Gasa, Maria Galera.