Eric perd davant el representant algerià després de 5 hores de joc

Avui ha estat una partida posicional, el jugador Algerià Ourelet Abdeouhab ha jugat una obertura Reti. L’Eric ha empleat una defensa sòlida i després d’algunes maniobres posicionals, ha aconseguit el domini d’una columna central i finalment ha guanyat un peó. Però una vegada més, el poc temps per arribar al control reglamentari ha provocat, en primer lloc perdre el peó d’avantatge, i després les possibilitats d’assegurar les taules.

Caminant per l'Oasi en Al Ain

Un dels resultats més sorprenents del torneig s’està produint a la categoria sub14. El jugador xinés Li Di, número 40 del rànquing inicial (2091), lidera la proba amb 8,5 punts. Solament ha cedit unes taules i ha vençut a la resta d’adversaris tots amb un ELO molt superior al seu. La força de joc en aquest torneig (performance) arriba a 2536 punts!

Li Di (XIN)

Demà l’última ronda del torneig començarà a les 9:00 hores del matí.