Taules davant Sun Zhibo, jugador xinés

A la vuitena ronda l’Eric fa les seves primeres taules del torneig. És la segona vegada que l’Eric juga amb un representant de la Xina (n’hi ha tres a la categoria sub16 i 53 entre totes les categories!). El cert és que han repetit la mateixa obertura (Defensa Eslava) fins la jugada 10, moment en que el nostre representant ha decidit canviar de variant.

Sun Zhibo vs Eric Casanovas

Per segona vegada consecutiva ha superat clarament al seu adversari en el mig joc obtenint un avantatge decisiu. Però, novament se li ha escapat alguna jugada guanyadora per passar a un final, en aquest cas avantatjós per ell, ja que disposava d’avantatge posicional i un peó de més. No obstant, un error a la jugada 28, ha deixat els seus peons molt febles i d’aquesta manera les opcions de guanyar s’han esvaït.

David Anton (ESP)

Demà, dia 25, és jornada lliure, així que aprofitarem per descansar i celebrar el Nadal!

Diana Serbanescu (ROM)