Jornada de sorpreses que deixa al capdavant Daniel Jose i Josep Mª Gorgues

La sisena ronda del campionat nacional ha donat dues importants sorpreses en els resultats de les dues primeres taules. En primer lloc en Josep Mª Gorgues ha aconseguit vèncer amb les peces negres el número u del torneig, en Raül Garcia, principal favorit per la victòria final. Gorgues ha aprofitat les errades del seu rival en els destrets de temps per endur-se la victòria i sumar 5 punts.

La segona sorpresa han estat les taules de Daniel Jose enfront Xavier Rechi, jugador teòricament inferior per ELO però que sempre resulta un rival perillós. Amb aquest empat Daniel Jose es queda amb 5 punts, els mateixos que Josep Mª Gorgues i per tant empaten al capdavant de la classificació quan tant sols queda una ronda per disputar-se.

La darrera jornada, que es celebrarà el proper dissabte a les 16:30 hores, deixa diversos candidats pel triomf final. El guanyador sortirà dels emparellaments Daniel Jose vs Joan Moscoso, Josep Mª Gorgues vs Xavier Rechi i Marc Torrent vs Raül Garcia.