Raül Garcia i Daniel Jose al capdavant de la classificació

Un cop disputades quatre rondes tant sols dos jugadors han pogut aconseguir 4 victòries i per tant en Raül Garcia i en Daniel Jose, números 1 i 2 del rànquing inicial respectivament, es troben al capdavant de la classificació.

El proper cap de setmana es reprèn el campionat desprès de l’aturada per Tots Sants, i la partida estrella de la cinquena jornada serà precisament l’enfrontament entre aquests dos jugadors ja que en funció del resultat un d’ells podria destacar-se en la classificació quan tot just queden tres rondes per disputar-se.

Amb tres punts trobem tot just tres jugadors, Eric Casanovas, Ferran Gras i Marc Obregon. Tots ells estan realitzant un excel.lent torneig fins el moment, ja que han puntuat amb jugadors més experimentats, com és el cas del sub14 Marc Obregon que va vèncer en la quarta ronda el veterà Joan Soler o l’Eric Casanovas que en la mateixa ronda va fer taules amb en Francesc Rechi. Per la seva banda en Ferran Gras va perdre amb un dels caps de sèrie, en Daniel Jose.

El grup perseguidor amb 2,5 punts és molt més nombrós ja que està integrat per vuit jugadors on trobem una barreja entre jugadors experimentats i alguns dels més petits, com el cas del sub10 Daniel Arqués o els sub12 Valentí Riba i Arnau Jansat.

El proper dissabte a les 16:00 hores es jugarà la cinquena ronda, mentre que diumenge a les 10:00 serà la sisena. A continuació els enllaços per veure els resultats emparellaments i classificació del torneig: