Diana da Rocha campiona Juvenil d’Andorra amb 7 punts

Diana da Rocha és la noca Campiona Juvenil d’Andorra després de que a les darreres rondes sabés aguantar la pressió i aconseguís vèncer Marc Torrent en la darrera i decisiva partida. Diana, amb 7 punts sobre els 8 possibles (va perdre amb Eric Casanovas), ha estat una justa guanyadora del torneig i a més a més es dóna el cas de que en tota la història d’aquest campionat és la primera ocasió en que una jugadora aconseguix la corona de campió.

La segona plaça ha estat per Marc Pericas amb 6 punts. La setena ronda, en la que va perdre davant Marc Torrent, fou decisiva per allunyar les seves aspiracions per la primera plaça i repetir victòria després de guanyar el 2009.

En el tercer lloc, amb 5,5 punts, s’ha classificat en Marc Torrent que es va recuperar així d’un fluix començament de torneig, ja que va perdre a la segona ronda davant Francesc A. López. El quart lloc ha recaigut finalment per Eric Casanovas amb 5 punts que ha superat per desempat d’altres jugadors amb la mateixa puntuació.

Els premis especials pel millor sub12 i millor sub10 ha recaigut per Francesc A. López i Arnau Jansat respectivament.

Diana da Rocha, Campiona Juvenil d'Andorra

Diana da Rocha, Campiona Juvenil d'Andorra

Una de les partides decisives, Torrent vs Pericas...

Una de les partides decisives, Torrent vs Pericas...