Valentí Riba (sub12) i Carolina Malkovets (sub10) els millors de la delegació andorrana

Aquest any, Andorra ha presentat quatre equips en aquesta prestigiosa competició, a les categories sub10, sub12, sub14 i sub16.

La millor classificació ha estat per l’equip sub14, que amb 6 punts va aconseguir la sisena plaça, millorant clarament el desè lloc del rànquing inicial. Individualment, el millor jugador ha estat en Francesc López amb 4,5 punts, seguit per la Maria Galera amb 4, Marc Obregon amb 3 i Eric Casanovas amb 1,5.

A la categoria sub16, l’equip Andorrà també ha realitzat una meritòria actuació amb 6 punts, ocupant la vuitena plaça. En la categoria reina, els jugadors andorrans van lluitar en les primeres taules gran part del torneig. El Ferran Gras amb 3,5 punts va ser el millor, seguit per la Diana Da Rocha amb 3, Guillem Sasplugas amb 2 i en Marc Torrent amb 1 punt.

Els petits de la categoria sub10, van assolir la 10ena plaça, millorant en un lloc el seu rànquing inicial. Cal destacar la bona actuació de Carolina Malkovets, que amb 5 partides guanyades i una sola derrota, va aconseguir 5 punts pel seu equip. A continuació l’Alex Trojman va sumar 3,5 punts, Daniel Arques 2 i en Aaron Fernàndez 1 punt.

Finalment l’equip sub12 no va poder mantenir la seva posició inicial, ocupant la 15ena posició, empitjorant dos llocs el seu rànquing. No obstant, hem de remarcar l’excel.lent torneig realitzat pel segon tauler, en Valentí Riba, que amb una sola derrota i 5 victòries, va ser un dels millors jugadors de tota la categoria. La seva performance (2050 punts ELO) millora en quasi 300 punts el seu rànquing actual. Això reflexa clarament la seva progressió. A continuació l’Arnau Jansat amb 3 punts, Daniel González i Adrian Jauregui amb 1 punt.

En general una bona actuació dels jugadors andorrans, que han demostrat un bon nivell en una de les competicions més dures del calendari. La gran majoria dels nostres jugadors han aconseguit millorar el seu rànquing personal. El repte pel proper any, serà presentar un equip a la categoria sub8.