Segona victòria de l’equip C

Aquest diumenge 29 de gener, a la seu social del GEVA, el GEVA-CEA C s’ha enfrontat al Mollerussa C en la segona ronda de la Lliga Catalana, categoria segona provincial de Lleida.

L’equip ha tornat a vèncer amb claredat. Després d’estrenar-se amb un 6-0 en aquesta ocasió el matx s’ha decidit per un clar 5-1, en un encontre que ha dominat en tot moment gràcies en bona part a la superioritat d’ELO en diversos taulers.

La Jana de la Riva en el sisè tauler ha donat el primer punt per l’equip en una partida on el seu rival s’ha deixat material que la jugadora andorrana ha aprofitat per endur-se la victòria sense gaires problemes. Malauradament la següent partida en acabar ha estat la derrota en el quart tauler d’en Pol Rivero que tot just avui debutava a la Lliga Catalana. En Pol, potser fruit dels nervis del debut, no ha jugat al seu nivell i ha sortit inferior de l’obertura i ja no ha pogut remuntar en una partida on el seu rival no li ha donat opcions.

l’equip andorrà s’ha tornat a posar per davant gràcies a la victòria d’en Joan Moscoso en el tercer tauler, seguida de la del Nico en el cinquè. Amb un 3-1 les dues partides restants, taulers 1 i 2, estaven amb avantatge, i calia esperar que aquest es concretés per assegurar el matx.

En Matt que avui defensava el segon tauler ha donat el punt necessari per la victòria al superar el seu rival en un final de reis. La darrera en acabar ha estat l’Ariadna en el primer tauler que tampoc ha fallat i ha sabut imposar el material d’avantatge per assegurar el punt.

Finalment, doncs, 5 – 1 i segona victòria consecutiva. Ara l’equip encadenarà dues jornades seguides de descans degut a les baixes en aquest grup. Per tant el següent encontre serà el diumenge 19 de febrer, data en que tocarà viatjar per enfrontar-nos a l’Alcoletge.

  ANDORRA C   5 – 1   Mollerussa C
1 De la Riva, Ariadna 1855 1 – 0 1679 Falguera, Mateu
2 Henderson, Matt 1850 1 – 0 1660 Torres, Jordi
3 Moscoso, Joan 1782 1 – 0 1613 Piñol, Xavier
4 Rivero, Pol 1688 0 – 1 1656 Florez, Angel
5 Pérez, Nicolás 1628 1 – 0 1644 Piñol, Biel
6 De la Riva, Jana 1520 0 – 1 1564 Torres, Marc
Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

20230129 Andorra C vs Mollerussa C

Andorra C vs Vallfogona C

20230129 Andorra C vs Mollerussa C

Andorra C vs Vallfogona C