Victòria que dóna accés al play-off!

Aquest diumenge es va celebrar la darrera jornada de la Segona Divisió Catalana on el GEVA-CEA «B» va visitar al Torà, rival directe en la lluita per la segona posició que dona dret a participar al play-off d’ascens a Primera Divisió.

El primer en acabar va ser el Jordi Cots que va guanyar còmodament amb un atac molt fort al flanc de rei que el seu rival no va trobar manera de neutralitzar.

El següent en acabar va ser el Marc Morente que després d’una errada tàctica, va perdre material i el bon joc del seu rival va donar el primer punt per a l’equip local.

La igualtat en el marcador va continuar una bona estona després de les taules per part d’en Paco, Montraveta i Joan Guerra, tots tres en posicions molt equilibrades i sense gaires opcions de trencar l’equilibri.

L’Eric Casanovas va donar un nou punt per al filial andorrà després de guanyar una bona partida.

Per la seva part, el Cristofer que s’enfrontava al jugador més fort de la categoria, el Mestre Internacional Jose Rafel Sequera, va tenir una bona partida, aconseguint avantatge des de l’obertura, el seu rival va sacrificar un peó per intentar activar-se i complicar la partida però el Cristofer va neutralitzar molt bé les amenaces del rival fins arribar a un final amb peó de més on semblava que jugava a guanyar o en el pitjor dels casos fer taules, però un parell d’errades als destrets de temps van fer que el Mestre Internacional capgirés la situació i el Cristofer va patir la seva primera derrota d’aquesta temporada. 

Amb 3’5- 3’5 en el marcador el GEVA-CEA «B» necessitava com a mínim un punt i mig per empatar i poder jugar així el play-off d’ascens a Primera Divisió.

Restaven tres partides en joc, la Júlia Muratet jugava una posició molt complicada on qualsevol resultat era igual de probable, El Jordi Muratet s’acabava de deixar una peça en un final i el David Sinfreu intentava defensar una posició inferior des de feia estona… els nervis i els destrets de temps van ficar emoció a aquest tram final del matx.

Dos jugades després de perdre la peça, el Jordi Muratet va trobar una xarxa de mat contra el rei rival que no se’n va adonar del perill i el Jordi va fer escac i mat deixant a tan sols mig punt el play-off.

Poc després la Júlia i el David van signar taules donant una nova victòria al GEVA-CEA «B» que en el seu debut en Segona Divisió Catalana ha aconseguit una meritòria segona posició en la classificació final amb 7’5 punts de 9 possibles!!

Diumenge vinent, el GEVA-CEA «B» jugarà el play-off d’ascens contra un dels segons classificats dels altres grups de Segona Divisió, serà un matx complicat però l’equip ho afrontarà amb moltes ganes i il·lusió.

  TORÀ   4½ – 5½   ANDORRA B
1 Sequera Jose 2431 MI 1 – 0 2191 MC Luke, Cristofer
2 Badia, Jordi 2279 ½ – ½ 2177 Guerra, Joan
3 Padullés, Ramón 2147 1 – 0 2038 Morente, Marc
4 Argerich, Josep 2109 ½ – ½ 2007 Rechi, Francesc
5 Turuguet, Josep Ll. 2009 ½ – ½ 2003 Muratet, Júlia
6 Badia, Jaume 1919 0 – 1 1960 Casanovas, Eric
7 Riera, Jordi 1905 ½ – ½ 1925 Montraveta, Josep Mª
8 Aynes, Lluís 1825 0 – 1 1855 Cots, Jordi
9 Graells, Gabriel 1700 0 – 1 1833 Muratet, Jordi
10 Curiel, Frank R. 1700 ½ – ½ 1818 Sinfreu, David
Cristofer Luke Brezmes

Cristofer Luke Brezmes

Candidate Master | Professor FEVA

20230319 Torà vs GEVA-CEA B

Torà vs GEVA-CEA B

20230319 Torà vs GEVA-CEA B

Torà vs GEVA-CEA B

20230319 Torà vs GEVA-CEA B

Torà vs GEVA-CEA B

20230319 Torà vs GEVA-CEA B

Torà vs GEVA-CEA B