Ajustadíssima victòria a casa enfront el Lleida E

El matx d’aquest matí s’ha decidit en el darrer moment, després de més de tres hores de joc i amb un ajustadíssim 2½-1½ a favor de l’equip andorrà. Cal destacar que avui els dos equips integraven jugadors joves, jugadors sub12, sub14 o sub16, i per tant tots ells s’han presentat a l’encontre amb moltes ganes de lluitar per la victòria.

El primer punt del costat andorrà ha estat gràcies a la victòria amb les peces negres de la Jana de la Riva en el quart tauler davant Ivan Blanco. La nostre jugadora ha sortit bé de l’obertura i en el mig joc ha sabut aprofitar les imprecisions del seu rival per guanyar material i acabar així imposant ràpidament el seu avantatge.

Poc després en Andria Ercoli, que avui defensava el primer tauler, ha signat les taules. Una llàstima perquè amb les peces blanques ha sabut dominar en tot moment la partida per arribar a un final molt superior, però on les seves imprecisions han permès al rival aguantar acabant repartint-se el punt.

En el segon tauler debutava aquesta temporada en Jaime Chaderat, però malauradament no ha pogut estrenar-se amb un punt. En una partida força complicada, amb possibilitats per ambdós jugadors, ha notat la manca de joc i s’ha vist superat pel seu rival.

Amb aquesta derrota el matx es trobava empatat a 1½ i per tant el resultat del tercer tauler era decisiu. En Nico tenia avantatge però les coses no eren fàcils i no ha estat fins més enllà de les tres hores de joc que ha pogut doblegar la resistència del jugador lleidatà per assolir la victòria i donar, així, el triomf al GEVA-CEA C.

  ANDORRA C   2½ – 1½   Lleida E
1 Ercoli, Andria 1627 ½-½ 1382 Pollina, Anton
2 Chaderat, Jaime 1686 0 – 1 1517 Oliach, Biel
3 Pérez, Nicolás 1564 1 – 0 1358 Solana, Biel
4 De la Riva, Jana 1494 1 – 0 1436 Blanco, Ivan
Bonifacio Pérez Cortés

Bonifacio Pérez Cortés

Delegat GEVA-CEA C

20220206 Andorra C vs Lleida E

Andorra C vs Lleida E

20220206 Andorra C vs Lleida E

Andorra C vs Lleida E

20220206 Andorra C vs Lleida E

Andorra C vs Lleida E

20220206 Andorra C vs Lleida E

Andorra C vs Lleida E

Sala de joc LLIGA CATALANA 2022
Equips Segona Provincial Lleida

Grup d’Escacs Valls d’Andorra
Avinguda de les Escoles 16, 3r 2ª.
Escaldes-Engordany (AD700). Tel.: +376 824465