El GEVA-CEA C es porta mig punt de Pardinyes

L’equip del GEVA-CEA que juga a la segona provincial de Lleida ha aconseguit portar a casa mig punt després d’empatar amb el Pardinyes B.

L’equip andorrà va empatar 2 a 2 contra un rival superior per ELO tauler a tauler, per la qual cosa malgrat el mal gust inicial per haver tingut la victòria a la mà, l’empat deixa content l’equip del Principat.

El Nicolas Pérez va ser el primer a acabar la seva partida al tercer tauler, que malgrat jugar amb negres i amb un rival amb 130 punts més d’ELO que ell, aviat va prendre la iniciativa i va desbordar el seu rival, i quan ja la coronació d’un peó avançat era inevitable el seu oponent es va rendir.

Després del Nico, l’Andria Ercoli, que jugava al segon tauler amb blanques, va assolir vèncer el seu rival. La imaginació i espontaneïtat del jove andorrà va sorprendre el de Lleida, que es va fiar del petit avantatge que tenia, però l’Andria li va fer un parany i li va menjar el cavall.

El Boni Pérez, que jugava al quart tauler, també s’enfrontava a un rival dur amb una diferència d’ELO de més de 200 punts i amb molta diferència d’experiència que des del principi va començar defensant el que va animar al nostre jugador a llançar tots els seus peons per controlar el centre. Això va ser aprofitat pel seu oponent per bloquejar-li l’enroc i va deixar-li el rei al centre, no protegit per peons, que va afavorir al seu oponent per fer un atac continu que el jove andorrà no va poder suportar.

Per últim, des del primer tauler, el Bonifacio Pérez es va enfrontar a un rival molt superior a ELO que a més partia amb blanques. El de Lleida, va sortir a l’atac amb un Gambit de Dama, que l’andorrà va anar gestionant la seva evolució amb força solidesa en una partida molt igualada, en què el Bonifacio va pensar diverses vegades que guanyaria el punt, però finalment el de Lleida, que tenia un avantatge de 2 peons encara que amb pitjor desenvolupament de peces, va canviar dames i torre i va fer valer aquest avantatge per tenir un peó passat que no va poder aturar l’andorrà i va haver d’abandonar.

Mig punt, que sap a poc, no obstant anima a seguir amb il·lusió la competició.

  PARDINYES B   2 – 2   ANDORRA C
1 Jordan, Jesus 1908 1 – 0 1700 Pérez, Bonifacio
2 Cabiscol, Nadal 1697 0 – 1 1627 Ercoli, Andria
3 Rosell, Albert 1696 0 – 1 1564 Pérez, Nicolás
4 Duró, Ramon 1618 1 – 0 1400 Pérez, Bonifacio
Bonifacio Pérez Cortés

Bonifacio Pérez Cortés

Delegat GEVA-CEA C

20220130 Pardinyes B vs Andorra C

Pardinyes B vs Andorra C

20220130 Pardinyes B vs Andorra C

Pardinyes B vs Andorra C

20220130 Pardinyes B vs Andorra C

Pardinyes B vs Andorra C

Sala de joc LLIGA CATALANA 2022
Equips Segona Provincial Lleida

Grup d’Escacs Valls d’Andorra
Avinguda de les Escoles 16, 3r 2ª.
Escaldes-Engordany (AD700). Tel.: +376 824465