Important victòria enfront el Gramenet

Després de la derrota soferta a Barcelona enfront l’equip del Foment Martinenc era important recuperar-se a casa enfront un dels dos equips de la categoria que encara no ha pogut puntuar. Això podria fer pensar que el matx seria senzill, però com passa cada cap de setmana aquest no s’ha decidit fins passades les tres hores i mitja de joc i es que malgrat el resultat final no ha estat tant senzill acabar obtenint la victòria.

Enguany el nostre equip està responent molt bé tant per la part mitja com els darrers taulers i precisament aquí ha estat la clau per guanyar el matx. En els dos primers taulers tant l’Oscar de la Riva com el Jordi Fluvià no han passat de les taules. En el tercer, en canvi, en Felipe Porras continua amb la seva bona ratxa a casa i ha superat amb les peces blanques al seu rival que en el migjoc s’ha trobat amb problemes degut a la debilitat del seu enroc.

En Sergi Pham, en el sisè tauler, ha aprofitat els errors de càlcul del seu rival per obtenir avantatge decisiu i malgrat haver de neutralitzar les amenaces tàctiques s’ha endut el primer punt de la temporada. En Josep Mª Ribera, amb un estil de partida totalment diferent, és a dir posicional, també ha superat clarament el seu rival amb les peces negres sumant així per l’equip andorrà.

La partida de l’Esteve, en canvi, ha estat més complicada però finalment en els destrets de temps ha sabut controlar la posició per assolir avantatge material que ha materialitzat en punt després d’arribar al final. En canvi, en el desè tauler en Cristofer Luke ha pogut guanyar gràcies a les errades del seu rival ja que en el mig joc la posició del jugador local semblava desesperada.

En Daniel Gómez en el 5è tauler i en Serni Ribera en el 7è han signat dues taules desaprofitant ambdós avantatge en el mig joc i algun peó de més en el final. Llàstima perquè amb les peces blanques havien pressionat de valent als seus rivals i semblava que el botí seria més ampli.

La única derrota d’aquesta jornada ha estat la d’en Joel Visa en el quart tauler. Després d’un sacrifici de peó a l’obertura a canvi de la iniciativa no ha trobat la manera d’evitar que el seu rival consolidés la posició per acabar perdent un final d’alfils amb peó de desavantatge.

Segona victòria de la temporada que deixa l’equip preparat per, el proper dissabte, visitar a Barcelona l’equip del Sant Andreu.

  ANDORRA   7 – 3   GRAMENET
1 De la Riva, Oscar 2556 GM ½-½ 2455 MF Fernández, Cristian
2 Fluvià, Jordi 2520 MI ½-½ 2348 MC Rojano, Carlos
3 Porras, Felipe 2421 MF 1 – 0 2323 MC Monterde, Ricard
4 Visa, Joel 2330 MC 0 – 1 2296 MC Alfonso, Xavier
5 Gómez, Daniel 2323 MF ½-½ 2276 MFF Garcia-Castany, Gal.la
6 Pham, Sergi 2291 MC 1 – 0 2248 MF Bardera, Sergi
7 Ribera, Serni 2286 ½-½ 2226 MC Pellus, Josep
8 Ribera, Josep Mª 2233 1 – 0 2186 MC Rojano, Francisco
9 Mateu, Esteve 2217 1 – 0 2153 Delgado, Lluis
10 Luke, Cristofer 2173 MC 1 – 0 2192 Ramon, Fco. Javier
Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

20220205 Andorra vs Gramenet

Andorra vs Gramenet

20220205 Andorra vs Gramenet

Andorra vs Gramenet

20220205 Andorra vs Gramenet

Andorra vs Gramenet

20220205 Andorra vs Gramenet

Andorra vs Gramenet

Sala de joc LLIGA CATALANA 2022
Equips Divisió d’Honor i Preferent Lleida

Centre Esportiu dels Serradells
Plaça Baró de Coubertin, Ctra. de la Comella.
Andorra la Vella (AD500). Planta 0, Sala 1.