Excel·lent torneig dels germans Ribera Veganzones

De les dates que van del 28 de novembre al 8 de desembre, s’ha celebrat el torneig d’escacs de Benidorm, un clàssic d’estiu jugat a l’hivern, però sense la temperatura que s’acostuma a tenir a l’hivern.

Efectivament, podríem afirmar que a Benidorm hi ha un microclima en el que malgrat arribi l’hivern i les dates de Nadal, la temperatura no baixa dels 18 graus, amb sol durant tot el dia i unes vistes de platja i de mar realment espectaculars.

Amb aquests elements, el lector podrà arribar a la conclusió de quin és l’atractiu de jugar un torneig d’escacs amb un lloc com Benidorm, ple de gratacels i bons restaurants.

El Festival d’escacs es va celebrar al Gran Hotel BALI, l’Hotel més alt de Benidorm, amb una nòmina de jugadors que arribaven als 500 si comptem tot els tornejos. I la veritat és que durant els 10 dies es va respirar escacs per tots els costats.

En total hi ha hagut tornejos per tots els gustos i edats. Un sub-2300 reservat per als més atrevits, sub-2000 i tres tornejos de ràpides a més de campionats per a nens per equips, raó per la que es van emplenar les sales que estaven destinades al jugadors.

Podem destacar que l’Hotel Bali és molt gran, en el que a banda del torneig d’escacs, trobem botigues, restaurant, dos bars, spa, vàries piscines i sales on, per exemple, es va celebrar en les mateixes dates un campionat d’Espanya de futbolí.

En aquest escenari han participat dos jugadors d’Andorra al sub-2300, el Pepe i el Serni RIBERA VEGANZONES, i la veritat és que tots dos han complert amb les seves expectatives inicials.

D’una banda, el Pepe ha pujat un bon grapat punts d’ELO, (143 punts !!) arribant a col·locar-se avui el 18é d’Espanya de la seva edat -sub-16-, i el Serni pràcticament ha pogut mantenir el rànquing (tant sols va perdre 8 punts) que tant ràpid va aconseguir a l’Estiu.

Un èxit dels nostres jugadors, que es suma també al segon lloc assolit al Campionat de Catalunya Actius per jugador d’Andorra en Marc MARTINEZ GÀMIZ.

Han estat uns resultats dels quals podem felicitar a la Federació d’Andorra d’Escacs, per la seva implicació en la base d’aquest esport ciència.

Web Oficial Festival 2019
Enllaç a info64

Josep Ribera Baztan

Josep Ribera Baztan

Candidate Master | President GEVA

2019_FestivalGranHotelBali (2)

Festival Bali 2019

2019_FestivalGranHotelBali (1)

Festival Bali 2019

2019_FestivalGranHotelBali (4)

Festival Bali 2019