Taules entre el líder GM El Guindy i GM Legky

Les taules d’avui entre els grans mestres El Guindy (EGY) i Legky comprimeix el capdavant de la classificació.

Ara son quatre els jugadors que persegueixen al lider gracies a les seves victòries. Aquests jugadors són FM Patrick Van Hoolandt, FM Faisal Khairallah, GM Igor Efimov i el mateix Legky tots amb 5 punts, mentre que El Guindy porta 5,5.

Raül avui ha guanyat amb les peces blanques a la representant del Líban WFM Maya Jalloul. Les negres han jugat una línia poc coneguda de la defensa IndoBenoni i ràpidament han començat les complicacions, amb els reis al centre del tauler i moltes peces assajant-los. Aquest tipus de partida no és de les que més li agraden al representant Andorrà, però finalment les blanques han aconseguit guanyar la qualitat que desprès han tornat a canvi d’un peo, arribant així a un final molt favorable que no ha tingut cap problema en imposar.

Essam El Gindy (EGY) vs Nikolay Legky (FRA)

Vista de la sala de joc del torneig...

A continuació els enllaços corresponents per poder seguir el torneig: