MARC MARTÍNEZ sots-campió de Catalunya sub14

Aquest dissabte 7 de desembre s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’escacs actius per edats que enguany ha comptat amb la participació, a la categoria sub14, del jugador andorrà del GEVA-CEA Marc Martínez Gámiz.

Aquesta edició del torneig, Memorial David Garcia Ilundain s’ha jugat al Pavelló Municipal del Vendrell a Tarragona, amb unes molt bones condicions d’organització i d’espai que han aplegat més de 200 jugadors entre totes les categories juntament amb un molt bon ambient d’escacs entre tots els participants, així com els pares, acompanyants, àrbitres i membres de l’organització.

El ritme de joc ha estat de 15 minuts més 5 segons d’increment per jugada per les vuit rondes programades.

El jove escaquista del Principat ha començat el torneig molt concentrat, sortint en el vuitè lloc del rànquing, i amb moltes ganes, guanyant a rivals forts de bon matí i liderant la classificació gràcies a sis victòries consecutives en les sis primeres rondes.

En la penúltima ronda ha perdut amb l’Arnau Castillo qui l’ha igualat a punts al capdavant de la classificació. Tot s’havia de decidir en la darrera ronda. El Marc guanyava al seu contrincant i per tant l’Arnau sabia que només li valia la victòria i així esperar al sistema de desempat.

Finalment els dos jugadors han empatat en el primer lloc amb 7 punts de 8. El sistema de desempat ha beneficiat el jugador del Villa Olímpica, mentre que la segona plaça ha estat per en Marc Martínez. Ha completat el podi, amb el tercer lloc, en Aitor Funes del Montornès amb 6 punts, els mateixos que Jordi Olcina de l’Olot.

Molt bon resultat pel nostre jugador, que millora dia a dia el seu nivell denotant una fortalesa i una gran maduresa en el seu joc. Felicitats i que pugui continuar així!

Galeria de fotografies a Flickr
Enllaç a chess-results
Enllaç a la crònica de FCd’E

Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

2019 Catalunya Actiu sub14

Marc Martínez Gámiz

2019 Catalunya Actiu sub14

Podi campions

2019 Catalunya Actiu sub14

Sots-campió sub14!

2019 Catalunya Actiu sub14

Marc Martínez Gámiz

2019 Catalunya Actiu sub14

Vista de la sala de joc