VII Open Internacional d’escacs de Masdenverge, Terres de l’Ebre 2018

Aquest torneig, vàlid per ELO FIDE i ELO català, organitzat pel club d’escacs de Masdenverge i el sempre actiu Josep Maria Aloma, és obert a tots els jugadors amb un ELO FIDE inferior a 2200 punts. Es va disputar els dies 29-30 de juny i 1 de juliol, al pavelló poliesportiu de Masdenverge, amb un ritme de joc de 60 minuts + 30 segons per jugada per cada contrincant i a un total de 7 rondes (2 rondes divendres, 3 dissabte i 2 diumenge).

Enguany han pres part 85 jugadors, 2 dels quals d’Andorra, del nostre club Geva-Cea. El jove Marc Martínez fent un resultat de 3.5 punts de 7 possibles, mantenint aproximadament el seu ranquing. Comença així un estiu de preparació amb partides d’aquest ritme de cara també al campionat d’Espanya sub14 i el 36è Open d’Andorra.

El Marc ha jugat algunes partides a un bon nivell però ha deixat escapar alguna partida i ha concedit unes taules amb rivals que podia guanyar. També ha jugat finalment en Martí Martínez ja que coneixia els organitzadors i l’han inscrit per la segona ronda en substitució d’un altre jugador que no s’havia presentat, ha fet 3 punts de 6, guanyant i perdent dins de la lògica i el seu nivell.

Pel que fa al podi, el guanyador del torneig ha estat amb 6.5 punts Miguel Jordan de Castelló, 2n Teodoro Asensio de Badalona amb 6 punts i 3r de Vila-real Pablo Aymerich amb 5.5 punts, tots ells amb un Elo proper als 2200 punts Fide.

En acabar l’acte d’entrega de premis amb l’alcalde de la localitat i el director del torneig, tots els jugadors van poder gaudir d’un berenar i dels obsequis de diferents productes de la zona com sal, oli, arròs…

Tot plegat, un cap de setmana per gaudir del bon temps, la gastronomia i els escacs amb un bon ambient.

Galeria de fotografies a Flickr

Martí Martínez Balastegui

Martí Martínez Balastegui

Developmental Instructor | Membre Junta FEVA

2018 Masdenverge

Torneig Masdenverge 2018

2018 Masdenverge

Torneig Masdenverge 2018

2018 Masdenverge

Torneig Masdenverge 2018

2018 Masdenverge

Torneig Masdenverge 2018