Nova victòria en aquesta ocasió enfront el Vallfogona C

Aquest diumenge el jove equip del GEVA-CEA C ha pogut aconseguir una nova victòria, en aquesta ocasió per 1-3, en la seva visita a Vallfogona per enfrontar-se al seu equip C en una jornada on just el nostre equip B s’enfrontava al Vallfogona A.

L’equip, format pels nostres jugadors més joves, anava reforçat en el primer tauler per la Maria Galera de cara a lluitar per la victòria.

Malauradament la Maria ha estat la única que ha perdut en una partida que tenia totalment guanyada i on ha passat per alt un escac i mat en dos jugades. Aquestes coses passen i moltes vegades no sabem ben bé perquè, però l’important és que la nostra jugadora no es desanimi perquè ens fa falta la seva participació en futures jornades, que això encara no s’ha acabat!

Les altres tres partides han acabat en victòria, malgrat que no ha estat fàcil!

En Jaume Chaderat, en el segon tauler, ha dominat en tot moment el seu rival ja que de bon principi, a l’obertura, mitjançant un atac doble ha guanyat una peça i ja no ha desaprofitat aquest avantatge que ha sabut mantenir fins el final.

En el tercer en Andria Ercoli també ha superat amb certa claredat al seu rival malgrat que la partida no s’ha decidit fins el final en què mitjançant la coronació d’un dels seus peons ha construït una xarxa d’escac i mat vers el rei rival.

En Marc Montraveta, que defensava el quart tauler, ho ha tingut més complicat per assolir la victòria degut a que el seu rival ha pogut arribar a coronar i aconseguir una dama, però ha aprofitat un descuit per realitzar un escac i mat que el jugador de Vallfogona ha passat per alt.

Amb aquesta nova victòria la trajectòria de l’equip està sent molt bona i fins i tot, malgrat no ser l’objectiu marcat a l’inici de la temporada, es mantenen possibilitats d’ascens. De moment diumenge vinent toca descans!

VALLFOGONA C 1 – 3 ANDORRA C
1 Berge, Marcelo 1538 1 – 0 1800 Galera, Maria
2 Aleu, Lucian 1463 0 – 1 1363 Chaderat, Jaime
3 De la Fuente, M.A. 1429 0 – 1 1348 Ercoli, Andria
4 Casol, Nicolau A. 1308 0 – 1 1313 Montraveta, Marc

20190217 Vallfogona C vs GEVA-CEA C

Vallfogona C vs GEVA-CEA C

20190217 Vallfogona C vs GEVA-CEA C

Vallfogona C vs GEVA-CEA C

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2019
Bases Lliga Catalana 2019
Galeria Fotografies a Flickr

Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol
Sala de Joc per la Lliga Catalana 2019 de TOTS els equips del GEVA-CEA