Començament il·lusionant del GEVA CEA C

El tercer equip del GEVA-CEA s’ha imposat amb claredat al seu debut contra el BALAGUER B. Els andorrans, jugant al local social de la GEVA, han aconseguit un contundent 3½ – ½ ja que aquest any només hi ha 4 taulers per matx.

A priori els visitants presentaven un ELO, tauler per tauler, superior als andorrans, però aquests van afrontar el repte amb molta il·lusió i serenitat.

El Bonifacio Pérez, jugava al primer tauler i aviat va aconseguir un avantatge posicional que no va deixar al rival desenvolupar les seves peces. Amb un atac des de l’inici va anar acorralant el seu rival fins que aquest va abandonar.

L’Andria Ercoli partia contra un rival aparentment superior i amb molta més experiència i jugant amb negres va saber des del principi mantenir l’atac del rival. Aviat el jove andorrà va prendre la iniciativa i va passar a l’ofensiva fins que va vèncer el rival després d’un dur final amb superioritat del local.

El Nicolas Pérez en el tercer tauler també partia amb blanques i davant l’ELO superior del seu rival va realitzar una obertura defensiva i intentant controlar la posició. El seu joc va avançar lentament, controlat i sense errors aconseguint tenir avantatge de qualitat quan ja portaven més de 3 hores de joc. Tot i l’avantatge de l’andorrà la posició estava igualada i davant de l’oferta de taules del seu rival, l’andorrà, ho va pensar un temps i finalment, va acceptar.

La Jana de la Riva, malgrat la gran il·lusió i motivació per jugar el matx, el seu rival no va comparèixer i va sumar el punt a l’equip.

Bon començament que dona il·lusió a un equip jove i amb ganes.

  ANDORRA C   3½ – ½   BALAGUER B
1 Pérez, Bonifacio 1700 1 – 0 1885 Pardina, Carles
2 Ercoli, Andria 1627 1 – 0 1876 Montoliu, Marc
3 Pérez, Nicolás 1564 ½-½ 1795 Cruz, Miquel
4 De la Riva, Jana 1494 1 – 0 1280 Vidal, Edgard
Bonifacio Pérez Cortés

Bonifacio Pérez Cortés

Delegat GEVA-CEA C

20220123 Segona Provincial Andorra C vs Balaguer B

Andorra C vs Balaguer B

20220123 Segona Provincial Andorra C vs Balaguer B

Andorra C vs Balaguer B

20220123 Segona Provincial Andorra C vs Balaguer B

Andorra C vs Balaguer B

20220123 Segona Provincial Andorra C vs Balaguer B

Andorra C vs Balaguer B

Sala de joc LLIGA CATALANA 2022
Equips Segona Provincial Lleida

Grup d’Escacs Valls d’Andorra
Avinguda de les Escoles 16, 3r 2ª.
Escaldes-Engordany (AD700). Tel.: +376 824465