Sort diversa a la sisena ronda pel nostres representants

En Josep Rivera ha perdut amb les peces blanques davant el jugador Angles French Max. El Josep ha començat la partida amb el peó de rei i el seu adversari ha jugat la defensa caro-kann. La partida ha estat una lluita posicional on les negres han atacat algunes debilitats blanques al flanc de dama. El jove angles ha aprofitat molt be aquesta circumstància deixant sense possibilitats al nostre jugador.

En Alex Alcon avui ha sumat un altre punt, aquesta vegada s’ha imposat al jugador de Kosovo Saraci Korab amb les peces negres. En aquest cas ha sigut ell, qui ha jugat la defensa caro-kan. La partida s’ha simplificat molt i en un final on solament hi havia reis i peons, l’Alex ha aprofitat una pèrdua de temps del seu adversari.

En Marc Martinez ha fet taules davant el jugador de Luxemburg Winkin Jos. El Martí que jugava amb les peces negres ha plantejat la defensa siciliana i el blanc ha optat per una posició Maroczi. La partida ha estat plena d’alternatives passa’n l’avantatge d’un bàndol a l’altre. Finalment els dos contrincants han signat les taules quan ja no havia possibilitats de victòria.

Desprès de sis rondes a la categoria s/ 14 lidera la prova el jugador Colombià Cardoso Jose amb 6 punts. A la categoria s/16 l’Armeni Sargsyan Shant amb 5,5 punts. I a la categoria s/18 hi ha un triple empat amb 5 punts entre els jugadors Van Forest Lucas d’Holanda, Moroni Luca d’Itàlia i Gazik Victor d’Eslovàquia.

Demà hi ha dia lliure.

20181024 R06

Korab Saraci (KOS) vs Àlex Alcón (AND)

20181024 R06

Mundial femení SUB18

20181024 R06

Mundial femení SUB16

20181024 R06

Jos Winkin (LUX) vs Marc Martínez (AND)

20181024 R06

Josep Mª Ribera (AND) vs Max French (ENG)

20181024 R06

Mundial femení SUB14

Raul Garcia Paolicchi

Raul Garcia Paolicchi

Mestre FIDE | National Instructor