Bones partides però escassa recompensa

A la setena ronda els nostres jugadors s’han enfrontat amb rivals de gran nivell. No obstant han obtingut posicions molt bones.

L’Alex Alcon amb les peces blanques ha jugat davant el representant Hindú Vatsal Singhania. Jove jugador que ha participat en molts tornejos d’estiu a Catalunya aconseguint victòries sobre jugadors titulats. L’Alex ha pogut posar en pràctica una preparació en una variant de l’obertura Catalana obtenint avantatge decisiva. Però la captura d’un peó ha resultat massa arriscat i ha permès un atac demolidor del jugador Hindú.

El Josep Ribera ha jugat la defensa siciliana, variant Pelikan davant el jugador Hongarès Kovacsy Barnabas. La partida ha transcorregut durant moltes jugades per camins teòrics. En ple mig joc el Josep ha perdut un peó, però a canvi ha pogut complicar molt la partida, plantejant amenaces serioses sobre el rei blanc. No obstant, el jugador Hongarès ha sabut trobar la defensa precisa i imposar el material d’avantatge.

El Marc Martinez a la categoria s/14 ha sigut l’únic que ha pogut puntuar en aquesta ronda. Jugava amb les blanques davant el Sud-africà Olkers Lleyton. Les negres han jugat la defensa caro-kan i també les primeres jugades han transcorregut per camins teòrics. Desprès del canvi de peces, s’ha arribat a un final de torre i cavall per cada bàndol amb una petita avantatge per les negres. Però una bona defensa ha permès al Marc aconseguir les taules.

A la categoria s/14 lidera la prova el jove jugador Espanyol Gines Pedro amb 6,5 punts desprès de la seva victòria davant el Colombià Cardoso Jose.

20181026 Chalkidiki R07

Àlex Alcón (AND) vs Singhania Vatsal (IND)

20181025 Chalkidiki

Hora de dinar!

20181026 Chalkidiki R07

Taula 1 sub14, Pedro Ginés (ESP) vs José G. Cardoso (COL)

20181026 Chalkidiki R07

Marc Martínez (AND) vs Lleyton Olkers (RSA)

20181026 Chalkidiki R07

Barnabas Kovacsy (HUN) vs Josep Mª Ribera (AND)

20181026 Chalkidiki R07

Sala de joc, categoria SUB16

Raul Garcia Paolicchi

Raul Garcia Paolicchi

Mestre FIDE | National Instructor