Marc Martinez i Josep Ribera guanyen, l’Alex Alcon fa taules

La cinquena ronda ha estat la millor fins ara de tot el campionat.

El primer en acabar ha estat en Marc que s’enfrontava amb les peces blanques al jugador Egipci Hessham Sein. La partida ha estat dominada per en Marc des de l’obertura i ha aconseguit una merescuda victòria que se l’estava resistint.

L’Alex Alcon ha jugat amb les peces blanques davant el representant Mexicà Carballo Emanuel. L’Alex ha sortit amb el peó de dama i el seu adversari ha plantejat una defensa bogoindia. Ràpidament les blanques han obtingut un clar avantatge al mig joc, però un error posicional ha premés al seu adversari passar a un final molt favorable. L’Alex ha tingut que lluitar molt per salvar el mig punt.

Al Josep li ha tocat enfrontar-se amb les peces blanques al representant Espanyol Perez Gabriel. Les negres han jugat la defensa siciliana i en Josep ha sortit molt bé de l’obertura, dominant el centre del tauler asfixiant paulatinament al seu rival fins arribar a un final guanyador. Molt bona partida posicional de l’actual campió juvenil d’Andorra.

En una competició del mes alt nivell cada punt s’ha de lluitar molt i és molt difícil d’aconseguir. Aquests resultats son importants per encarar la segona meitat del torneig que està programat a 11 rondes.

20181023 R05

Àlex Alcón (AND) vs Emmanuel Carballo (MEX)

20181023 R05

Vista de la sala de joc...

20181023 R05

Una estona de tennis taula!

20181023 R05

Marc Martínez (AND) vs Zein Hesham (EGY)

20181023 R05

Josep Mª Ribera (AND) vs Gabriel Pérez (ESP)

20181023 R05

Vista de la sala de joc...

Raul Garcia Paolicchi

Raul Garcia Paolicchi

Mestre FIDE | National Instructor