Participació andorrana al II Open Internacional ciutat de Vilanova

Aquest diumenge, 29 d’abril de 2018 s’ha celebrat el II Open Internacional Ciutat de Vilanova organitzat pel club La Gran Penya de Vilanova i la Geltrú.

Aquest actiu del circuit català es disputa a 9 rondes amb un ritme de joc de 15 minuts + 5 segons per jugada, vàlid per Elo Fide ràpid i Elo català ràpid, en un grup únic.

Per part del Principat, participava el jove jugador del GEVA-CEA Marc Martínez Gámiz, fent una bona actuació i aconseguint ser millor sub-14 i 2n del tram F (menys de 1650 punts ELO Fide ràpid) amb 4.5 punts de 9 possibles i guanyant 70 punts d’ELO.

Una nova experiència i continuant amb la seva progressió, va jugar amb jugadors des de 1521 a 2138 punts d’EELO Fide, el Marc va consolidant el seu joc i va fer bones partides (va guanyar 4, unes taules i 4 derrotes), guanyant a jugadors teòricament superiors de ranquing i a l’actual campió de Catalunya sub-12.

El guanyador del torneig va ser el GM xilè Rodrigo Vázquez, segon el GM argentí Leandro Krysa i tercer el també GM Santiago Moura de Brasil.

Un bon torneig, amb bones condicions de joc i amb molts i bons jugadors.

Crònica: Martí Martínez

II Open Internacional Ciutat de Vilanova

Marc Martínez Gámiz (AND)

II Open Internacional Ciutat de Vilanova

Vista de la sala de joc

II Open Internacional Ciutat de Vilanova

Marc Martínez Gámiz (AND)

2018_Vilanova

Podi del torneig