34open

 

Del 22 al 30 de juliol del 2017

Publicada tota la informació prèvia referent al 35è Open Internacional d’Escacs d’Andorra que es celebrarà a l’Hotel PANORAMA (Escaldes-Engordany).

A continuació disposen dels enllaços corresponents en quatre idiomes amb totes les dades d’aquesta edició:

Benvinguts a la 35ena edició de l’Open Internacional d’Escacs d’Andorra que se celebrarà del 22 al 30 de juliol del 2017 a l’Hotel Panorama d’Escaldes-Engordany.

Com cada any l’organització del torneig, la Federació d’Escacs Valls d’Andorra, està treballant per aconseguir un bon torneig tant en el seu vesant esportiu com en el turístic, perquè tots els jugadors i acompanyants puguin gaudir d’una bona estada al país dels Pirineus.

Juntament amb el torneig principal es realitzaran activitats paral·leles, tornejos de partides ràpides, visita a Caldea o Inuu, partits de futbol i descomptes en restaurants per a tots aquells que estiguin interessats.

Tanmateix enguany coincidim amb la Festa Major d’Escaldes-Engordany i amb l’espectacle del Circ du Soleil “Stelar”, i per tant disposaran d’un bon ventall de possibilitats tant diürnes com nocturnes.

Bienvenidos a la 35ª edición del Open Internacional de Ajedrez de Andorra que se celebrará del 22 al 30 de julio del 2017 en el Hotel Panorama de Escaldes-Engordany.

Como cada año la organización del torneo, la Federación de Ajedrez de Andorra, está trabajando para conseguir un buen torneo tanto en su vertiente deportiva como en la turística, para que todos los jugadores y acompañantes puedan disfrutar de una buena estancia en el País de los Pirineos.

Junto con el torneo principal se realizarán actividades paralelas, torneos de partidas rápidas, visita a Caldea o Inuu, partidos de fútbol y descuentos en restaurantes para todos aquellos que estén interesados.

Este año coincidimos con la Festa Major d’Escaldes-Engordany y con el espectáculo del Circ du Soleil “Stelar”, y por tanto dispondrán de un buen abanico de posibilidades de ocio, tanto diurnas como nocturnas.

Welcome to the 35th edition of the International Chess Open in Andorra to be held from 22 to 30 July 2017 at the Panorama Hotel located in Escaldes-Engordany.

As every year the organization of the tournament, the Andorra Chess Federation, , is working to get a good tournament both in its sporting and tourist aspects, so that all players and companions can enjoy a good stay in the Country of the Pyrenees.

Parallel activities will take place along with the main tournament, blitz tournaments, visit to Caldea or Inuu, football matches and discounts in restaurants for all those who are interested.

This year we coincide with the Festa Major d’Escaldes-Engordany and with the Circ du Soleil show “Stelar”, and therefore will have a good range of possibilities, both day and night.

Bienvenues à la 35ème édition de l’Open International d’échecs d’Andorre qui aura lieu du 22 au 30 Juillet 2017 à l’Hôtel Panorama située à Escaldes-Engordany.

Comme chaque année, l’organisation du tournoi, la Fédération d’Échecs d’Andorre, travaille pour avoir un bon tournoi au niveau sportif come touristique, de sorte que tous les joueurs et les invités peuvent profiter d’un bon séjour dans le pays des Pyrénées.

Il y aura des activités parallèles au tournoi, comme tournois de blitz, visite de Caldea ou Inuu, parties de football et réductions dans certains restaurants pour ceux qui sont intéressés seront faits.

Cette année, on coïncide avec la Festa Major d’Escaldes-Engordany et avec le spectacle du Circ du Soleil “Stelar”, et donc il y aura de nombreuses possibilités de loisir pendant la journée et la nuit.