Segona victòria d’en Robert

Aquest mati un grup de participants, entre ells el jugador del Principat, s’han disposat a fer una mica de turisme per conèixer les ciutats de Mònaco i Niça. Han vist llocs emblemàtics com el Casino de Montecarlo, el circuit de Formula 1, el castell i les platges de les dues ciutats.

Desprès de la volta turística matinal han tornat a Menton cap al migdia on tocava preparar bé la partida de la tarda.

En Robert aquesta tarda ha realitzat una partida molt llarga, de més de 5 hores de joc, quedant la ultima partida del torneig i per tant ha tancat la sala. Tot aquest esforç ha valgut la pena ja que finalment s’ha imposat al seu rival. L’obertura ha estat una Defensa Alekhine, on el jugador francès ha confós el pla amb una altra variant. Després de llargues maniobres posicionals, i tenir un peó a la segona fila semblava que aconseguiria avantatja però el rival treia molts recursos. Finalment Ladisic ha entregat una peça per fer escacs continu, però no s’ha donat compte que el rei podia escapar i ha decidit rendir-se.

Pel que fa a les altres partides del torneig, els caps de sèrie han tingut de treballar durament les seves partides contra rivals inferiors, però com sol passar han acabat imposant l’experiència.

Demà serà una dia dur ja que hi ha doble ronda.

20161024 Ronda 02

Vista de la sala de joc

20161024 Ronda 02

Alex-Sacha Ladisic (FRA) vs Robert Alomà (AND)