Victòria i derrota en la jornada doble

La jornada matinal en Robert ha aconseguir guanyar, però aquesta tarda amb negres ha comes un errada greu deixant al seu rival Italià endur-se la victòria.

Pel matí, amb blanques, el jugador del Principat s’ha enfrontat amb un francès que li ha jugat, precisament, la Defensa Francesa. Han arribat a una posició teòrica però Lauferon ha realitzat una imprecisió i s’ha quedat posicionalment perdut. Als destrets de temps en Robert ha deixat escapar una victòria simple i s’ha complicat fins arribar a un final de torres on finalment els peons laterals i units l’han permès endur-se el punt.

Per la tarda, enfront el mestre FIDE italià Raffaele Di Paolo, ha estat una partida molt interessant on les blanques no han jugat correctament l’obertura i el negre ha aconseguit una petita avantatja. Al mig joc semblava que tenia un alfil molt fort a la casella d4, dominant tot el tauler, però el rival ha trobat molts recursos defensius i de cop s’ha activat permetent-li arribar a un final on el jugador andorrà no podia salvar-se.

Després de la quarta ronda destacar els primers del rànquing que es troben al capdavant de la classificació amb el 100% dels punts, els grans mestres Bassem Amin (EGY), Adly Ahmed (EGY), Michelle Godena (ITA) i Alexandre Lesiege (CAN).

Demà la cinquena ronda torna al seu horari habitual, a les 14:30 hores.

20161025_Ronda03_3

Vista de la sala de joc

20161025_Ronda03_4

Zona públic i àrbitres

20161025_Ronda04

Raffaele Di Paolo (ITA) vs Robert Alomà (AND)