Salobreña, amb la participació de Jaume Alcón Llosada

Aquest dilluns 27 de juny ha començat el Campionat d’Espanya sub10 a la pintoresca localitat Andalusa de Salobreña amb un total de 144 jugadors. Aquest any participa en Jaume Alcón Llosada després d’obtenir la 2ª plaça al darrer Campionat de Catalunya celebrat a Setmana Santa.

A la primera ronda en Jaume s’ha imposat a la representant Natàlia Otero Campos. La partida ha començat molt favorable pel Jaume i en poques jugades ja tenia un avantatge decisiu. En canvi per la tarda (avui tocava jornada doble), les coses s’han complicat per en Jaume després de perdre la qualitat en una petita combinació. No obstant ha intentat complicar la partida, però amb un joc precís el seu adversari ha aconseguit mantenir l’avantatge fins obligar l’abandó del nostre jugador desprès de tres hores de joc. El seu adversari Francisco Vázquez Rodríguez, era el número 7 del rànquing, mentre que en Jaume és el número 52.

Demà es disputa la tercera ronda i en Jaume s’enfrontarà amb el jugador de Melilla, Miguel Marques Carretero. A continuació els enllaços per poder seguir el torneig:

20160627 Salobreña

Sala de joc del torneig

20160627 Salobreña

Natàlia Otero vs Jaume Alcón Llosada