El GM italià Michele Godena i el MI espanyol Pablo Almagro empatats a 7 punts a falta d’una ronda

Avui el resultat dels tres primers taulers de la competició ha estat de taules, fet que ha proporcionat a la victòria de Pablo Almagro (ESP), al quart tauler, poder empatar a punts amb Michele Godena (ITA), i per tant, ambdós comparteixen el liderat.

D’aquesta manera a falta de la darrera ronda, Godena i Almagro són els jugadors que tenen més possibilitats d’emportar-se la victòria del torneig.

Avui en Robert ha realitzat un empat davant el número 2 del torneig, el gran mestre francès Sebastian Maze. La partida ha estat molt igualada des de l’obertura, però unes imprecisions del Sebastian han permès al representat andorrà agafar una petita avantatja d’espai. No obstant al mig joc en Robert s’ha començat a quedar-se sense temps i ha demanat taules en una posició on estava una mica millor.

Amb aquest empat el nostre representat es troba amb 6½ de 8 possibles, i quan manca la darrera ronda es situa en el sisè lloc de la classificació general.

Demà és l’última ronda i aquesta és matinal, jugant-se a les 10:00 del matí.

20161029_Menton02

Fabien Libiszewski (FRA) vs Amin Bassem (EGY)

20161029_Menton01

Sebastien Maze (FRA)