V Irt d’Escacs Masdenverge, del 24 al 26 de juny

Aquest cap de setmana, del 24 al 26 de juny, s’ha celebrat la V edició del Torneig Irt. d’Escacs Masdenverge, Terres de l’Ebre. Aquest torneig està obert a tots els jugadors amb un ELO FIDE inferior a 2200 i cada any aplega una bona quantitat de participants amb ganes de passar-ho bé al llarg del cap de setmana, ple d’activitats relacionades amb els escacs com torneig de blitz o «chess-running».

En aquesta edició novament ha hagut participació andorrana en aquest cas en Martí Martínez i en Marc Martínez que porten un munt de caps de setmana participant en tornejos arreu i que ben segur els anirà força bé per millorar els seus coneixements i el seu nivell de joc.

Pel que fa a la classificació final tres jugadors han acabat al capdavant de la classificació amb 6 punts sobre les 7 partides disputades. En Marc Martínez s’ha endut el primer premi de la categoria sub12 al finalitzar en el lloc 71è (sortia amb el rànquing 93) amb 3 punts, els mateixos que el 51è classificat. Bon torneig ja que a més ha guanyat 2 jugadors amb ELO FIDE i això li pot suposar treure rànquing internacional.

Per la seva part, en Martí Martínez ha obtingut 1½ punts finalitzant en el lloc 91è. A continuació l’enllaç a chess-results amb els emparellaments i classificació final.

20160626 Masdenverge

Sala de joc del torneig

20160626 Masdenverge

Sala de joc del torneig

20160626 Masdenverge

Torneig de ràpides

20160626 Masdenverge

Marc Martínez, millor sub12