Taules a la tercera ronda

Avui el jugador Andorrà, Jaume Alcón Llosada ha finalitzat empatant l’encontre amb el representat de Melilla, Miquel Marques Carretero. La partida ha tingut moltes alternatives, de fet ha començat molt bé pel Jaume que ha guanyat una peça a l’obertura, però un error de càlcul ha permès recuperar-la al seu adversari. Això ha propiciat un seguit d’errors que ha fet girar les tornes. Llavors quan tot semblava perdut, un últim error, aquesta vegada del jugador de Melilla, ha deixat el rei d’en Jaume en situació d’ofegat.

Demà toca jornada doble, pel matí en Jaume jugarà amb les peces blanques davant la jugadora Balear, Jana Moll Pons.

El torneig es diputa a l’Hotel Best Western. Està situat a uns 3 km de Salobreña. Les instal·lacions són ideals per la pràctica d’escacs. La sala de joc, a uns 20 m de l’hotel és molt ampla amb totes les necessitats pels jugadors. A més, l’hotel disposa de còmodes habitacions amb vistes al mar, piscina, jocs i animació. De manera que després de les partides, els jugadors no s’avorreixen i aprofiten per fer noves amistats.

A continuació els enllaços per poder seguir el torneig:

20160628 Ct Espanya sub10

Descans a la piscina de l'hotel!

20160628 Ct Espanya sub10

Miquel Marques vs Jaume Alcón Llosada