El torneig es decidirà a l’última ronda

Desprès dels resultats d’aquesta desena jornada el torneig s’acabarà decidint en la darrera ronda ja que fins a quatre jugadors es troben amb opcions d’assolir el podi.

El líder, i per tant el principal favorit, continua sent el mestre internacional de les Illes Fèroe amb 8,5 punts després de guanyar avui, en una bona partida posicional, el jugador local Fred Berend.

Amb 8 punts, a tant sols mig del líder, Andreas Kelires (CYP) i Oscar de la Riva (AND) que han guanyat avui les seves partides davant Sammut Briffa (MLT) i Renato Frick (LIE) respectivament. A mig punt d’ells, o sigui amb 7,5, el mestre internacional luxemburguès Michael Widenkeller.

Entre aquests quatre jugadors sortiran els tres primers classificats i de fet la partida més decisiva és la que enfrontarà Kelires amb Ziska, i en funció dels resultat, el sistema de desempat por determinar el guanyador.

Demà a les 10:00 comencen les partides, i un cop finalitzin es coneixerà el guanyador d’aquesta segona edició del torneig.