Aquest dissabte 25 d’abril s’han efectuat unes simultànies com a col·laboració de la Federació d’escacs Valls d’Andorra amb Intermón Oxfam, realitzades per Marc Simonet i Daniel José.

En arribar a la plaça de la rotonda estava plovent i hem hagut d’esperar una estona. Hem decidit arriscar-nos a muntar les taules quan ha parat tot hi que amenaçava continuar, però finalment no ha plogut més.

Compartíem la plaça amb altres activitats organitzades per Intermón Oxfam, entre elles un concert d’un grup de rock.

Han vingut forces jugadors, la majoria d’ells alumnes dels clubs, i de fet no han pogut asseure’s tots als 13 taulers preparats, posant-se a jugar la resta a mida que s’anaven acabant partides.

La majoria de les partides han estat molt disputades donada la bona experiència que tenen molts dels jugadors encara que siguin ben joves. Alguns dels jugadors han aconseguit empatar o guanyar la seva partida.

Sens dubte aquest tipus d’exhibicions son interessants i criden l’atenció dels vianants, i per tant ajuden a difondre els escacs i en aquest cas, a més, col.laboren amb una iniciativa lloable com la d’Intermón Oxfam.

Marc Simonet preparant la jugada...

Marc Simonet preparant la jugada...

Daniel Jose analitza la posició...

Daniel Jose analitza la posició...