Nova derrota

Aquest diumenge hem anat a casa del Barcelona-UGA a jugar contra el seu equip B. No han format un equip especialment fort, i a priori les opcions de puntuar eren força raonables.

L’Òscar ha pogut pressionar de bon inici tot i que la posició no s’arribava a desequilibrar massa. En qualsevol cas era el seu rival qui tenia que ser més precís, cosa que no ha aconseguit durant massa estona, i el nostre jugador ha pogut guanyar un peó que més endavant li ha donat la victòria.

En Sergi no ha tret massa cosa de l’obertura, i amb un canvi de dames ha deixat les mans més lliures al seu rival, qui amb joc precís ha pogut anar millorant la posició fins aconseguir massa avantatja.

En Raül després de l’obertura ha hagut de patir l’atac del seu rival, i ha hagut de defensar-se amb precisió per no caure aviat. La posició no era clara i després de tot de cops han acordat taules.

En Daniel ha tingut una partida difícil doncs per un error de càlcul en sortir de l’obertura el seu rival ha aconseguit posar un cavall molt fort que a més donava clares opcions d’atac al negre. No ha passat massa estona fins a quedar perdut.

L’Esteve ha tingut una partida moguda amb certes alternatives per ambdós bàndols. Després de varis cops ha aconseguit material de més que ja era suficient per imposar-se.

En Joan ha aconseguit avantatja posicional en l’obertura i ha pogut anar pressionant el seu rival. La posició era complicada, però. Tot i així ha afinat be i ha aconseguit que un peó passat que tenia fos decisiu doncs li ha permès guanyar material que ha resultat suficient per imposar-se.

En Josep ha tingut una partida de tall més aviat posicional i de maniobres, menys donada a la tàctica i més al llarg termini. Sembla que el blanc ha tingut alguna opció més clara d’aconseguir quelcom, tot i que finalment han acordat taules després de que la posició s’anés simplificant.

En Ferran no ha quedat massa be després de l’obertura i ha hagut de patir força estona, perdent material ben aviat per un error de càlcul. Tot i que ha aguantat molt, finalment no ha tingut cap opció d’aguantar la partida.

En Josep Maria sembla que ha tingut una partida interessant on la seva activitat podia donar quelcom positiu. Tot i així en les complicacions no ha aconseguit mantenir una posició sana, i força estona després ha quedat perdut.

En Jonathan, que ja va jugar fa dos setmanes amb l’equip, és el jugador més jove que ha jugat mai amb el 1r equip i amb força diferència. Si be s’ha notat la seva manca d’experiència, ha fet una bona partida durant força estona. Sens dubte té un gran futur per endavant i li desitgem molts èxits des d’aquestes línies.

La setmana vinent juguem amb el Vilafranca, equip que té una llista de jugadors similars a la mitja de la categoria. Esperem poder puntuar!

20150215 Barcelona-UGA vs Andorra

Barcelona-UGA vs Andorra

20150215 Barcelona-UGA vs Andorra

Barcelona-UGA vs Andorra

20150215 Barcelona-UGA vs Andorra

Barcelona-UGA vs Andorra

20150215 Barcelona-UGA vs Andorra

Barcelona-UGA vs Andorra

A continuació els resultats individuals:

BARCELONA-UGA 6 – 4 ANDORRA
1 Monclus, Angel 2277 MC 0-1 2549 GM De la Riva, Oscar
2 Llobet, Joan 2161 1-0 2274 MC Pham, Sergi
3 Castells, Miquel 2160 MC ½-½ 2269 MF Garcia, Raül
4 Cardenas, Fernando A. 2160 1-0 2233 MC Jose, Daniel
5 Vallbona, Joan 2114 0-1 2190 Mateu, Esteve
6 Schneider, Alejandro 2102 0-1 2169 Fernández, Joan
7 Aprea, Daniele 2084 ½-½ 2077 Onna, Josep
8 Leiva, Antonio 2077 1-0 1909 Gras, Ferran
9 Massoud, Michel 2055 1-0 1862 Gorgues, Josep Mª
10 Garcia, Julian F. 2023 1-0 1464 Onna, Jonathan