Tres jugadors lideren en solitari les tres categories

Tal i com era previsible els resultats de la quarta ronda han permès que en les tres categories sortissin els primers líders en solitari del torneig.

A sub10 en Marc Martínez va encadenar la quarta victòria consecutiva, en aquesta ocasió davant Jordi Albert. D’aquesta manera es destaca amb un punt d’avantatge respecte els seus perseguidors, ja que fins quatre jugadors es troben amb 3 punts, Ariadna de la Riva, Jaume Alcon, Lluis Andres i Jordi Albert.

La categoria sub12 presenta una situació calcada ja que gràcies a la seva victòria enfront Alex Alcon, Josep Mª Ribera gaudeix del lideratge amb la mateixa diferència respecte els seus perseguidors, que juntament amb l’Alex són en Carlos Saez i en Pol Martos.

La categoria dels més grans es disputa per sistema lliga, però en Daniel Arquès és l’únic que ha guanyat totes les seves partides. La darrera jornada, el proper dimarts, decidirà definitivament el primer lloc ja que haurà d’enfrontar-se amb el segon classificat, en Alex Trojman, qui es troba a tan sols mig punt de distància.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la quarta ronda i l’emparellament de la cinquena:

20150210 Comarques Pirinenques R4

Josep Mª Ribera vs Alex Alcon (sub12)

20150210 Comarques Pirinenques R4

Categoria sub10