Derrota per la mínima enfront el Tarragona

Aquest diumenge hem perdut l’encontre amb el Tarragona, que si be ens superava per ELO en varis dels taulers tampoc ha estat un matx desequilibrat en general.

En el primer tauler l’Oscar ha jugat molt precís en l’obertura i el seu rival no ha profunditzat prou per veure que anava a quedar en una posició difícil, amb el que el nostre jugador ha obtingut un avantatge posicional suficient per guanyar.

En Raül ha tingut una partida on a la posició hi havia diversos desequilibris per cada bàndol que més o menys es compensaven, i anant una mica en compte ningú ha fet cap error que pogués decantar el resultat.

En Marc ha dominat el mig joc sense massa problema doncs el seu rival ha comés un error, suficient perquè el nostre jugador acabés imposant-se en un final amb peons d’avantatge un cop neutralitzades les amenaces tàctiques.

En Ruben era el primer cop que jugava amb nosaltres aquesta temporada. Ha jugat una Defensa Francesa però no s’ha sentit còmode amb la posició i aviat s’ha vist superat pel joc contra les debilitats del flanc de rei.

En Daniel ha jugat una obertura dèbil el que ha donat opcions d’atac al seu rival, però en les complicacions el nostre jugador ha quedat amb un peó de més que a més restringia la posició del rival, i un error tàctic ha definit el resultat abans d’hora.

En Vicens ha quedat en posició lleugerament inferior en l’obertura, i si be ha tingut opcions de complicar la posició una greu errada de càlcul ha permès al seu rival guanyar una qualitat i la partida.

En el setè tauler en Joan Fernàndez ha sortit amb avantatge de l’obertura ja que el seu rival s’havia quedat sense espai i anava endarrerit en el desenvolupament. Malauradament al passar per alt un cop tàctic el seu rival ha guanyat un peó per obtenir un avantatge decisiu que ha sabut convertir en victòria.

La partida d’en Josep Onna ha estat equilibrada dinàmicament en tot moment, i cap dels rivals ha tingut opcions reals pel que s’han acordat les taules.

En Francesc ha jugat amb qualitat de menys però tenia un joc força dinàmic, el que li permetia mantenir la posició, tot i que cap al final de la partida ja no era així i el desavantatge material ha estat suficient.

En Josep Mª. Gorgues jugava amb un rival de molt més rànquing que ell però la posició era de bloqueig i no s’acabaven de veure massa oportunitats per desequilibrar la situació, el que ha estat suficient per aconseguir unes taules.

Després d’aquest resultat estem en situació perillosa en la classificació, i haurem de puntuar be en els darrers encontres per assegurar la permanència de la categoria.

A continuació els resultats de l’encontre:

GEVA-CEA 4,5 – 5,5 TARRAGONA
1 De la Riva, Oscar 2543 GM 1-0 2346 MC Khaidorov, Viacheslav
2 Garcia, Raül 2343 MF 0,5-0,5 2320 MC Farran, Francesc
3 Simonet, Marc 2342 MF 1-0 2302 MC Gutiérrez, Xavier
4 Gallego, Ruben 2294 MF 0-1 2296 MC Farran, Josep
5 Jose, Daniel 2201 1-0 2251 Fernández, Carmelo
6 Santamaria, Vicens 2150 0-1 2250 Ordobas, Vicens
7 Fernández, Joan 2143 0-1 2240 González, Albert
8 Onna, Josep 2112 0,5-0,5 2227 Moreno, Carles
9 Rechi, Francesc 2049 0-1 2199 Garcia, Josep A.
10 Gorgues, Josep M. 1940 0,5-0,5 2141 Reverte, Josep